Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Kirkenes Bil

Kirkenes Bil er et godkjent merkeverksted for Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi er ISO-sertifisert og har bilmekanikere med fagbrev og flere tusen timer med opplæring kun på Volkswagen. Du kan forvente at vi bruker originale bildeler som er tilpasset din Volkswagen. I tillegg tilbyr vi ordning for leiebil, garantier og eventuelt reklamasjon mot fabrikk. Det skal alltid være hyggelig å levere bilen din på service hos oss. Bilen blir tatt godt vare på av våre mekanikere og du skal få det lille ekstra du ikke forventet før du leverte bilen til service eller reparasjon.

Vi har jevnt over svært fornøyde kunder med gode tilbakemeldinger. Kirkenes Bil setter deg som kunde først. De ansatte trives veldig godt, noe vi håper vil smitte over på deg når du kommer på besøk. Velkommen til Kirkenes Bil!